Våra kvalitetsmärkningar

Fiskarn har ett brett utbud av alla läckerheter från hav och sjö, oavsett om du är sugen på skaldjur eller färsk fisk.

Fiskarn startade 1/7 2015 av John och Kristian. Arboga lokalen är navet i våran verksamhet där allt utgår ifrån.

Våra produkter är delvis KRAV- och MSC-märkta vilket är något som vi är stolta över men vi tittar allt mera på småskaligt fiske så nära Sveriges kust som möjligt. Vi handlar i regel ingenting från Östersjön då vi anser att det havet måste få återhämta sig. Vi köper hellre Torsk från Norge utan Msc märket än Torsk från Östersjön med Msc märket då vi också medräknar graden av miljögifter!

Vi tycker det är viktigt att du som kund ska få en så smidig köpupplevelse som möjligt, därför erbjuder vi hemleverans av produkter. Då körs produkterna hem till din dörr, det kan ju inte bli smidigare än så. Detta är dessutom kostnadsfritt. 

Dagligen sitter vi på Smögens Fiskauktion samt Stockholms Fiskauktion där vi handlar fisk & skaldjur av magisk kvalitet! Sedan lastas varorna i Smögen och kör upp till oss över natten, 02:00-04:00 står varorna i vårt kylrum, färskare kan det inte bli i mellan Sverige.

Vi har även nära sammarbete med olika företag och grossister i Sverige men dom allra flesta är belägna i Göteborgs fiskhamn.

Våran främsta affärsidé är att erbjuda fisk & skaldjur med så få mellanhänder som möjligt till er kunder för bästa möjliga pris & kvalitet. På det viset tjänar både vi & kunden på affären!

Vi är mycket stolta och glada över att sälja fisk och skaldjur till privatpersoner i hela Mälardalen. Fiskarn startar snart ett nytt koncept med hemkörning av produkter från våran webshop. Hemkörning kommer att starta senast i början av November men förhoppningsvis tidiagre!

Vi upptäckt att vi kan pressa priserna utan att tumma på kvalitén på våra produkter.